EXPLICA'M UN CONTE

Aquest cop el conte "El rossinyol" l'han preparat i explicat en Jordi i la Helen. No només és l'ùltim conte d'aquest curs 2015-2016, sinó que a més, és l'ùltim conte que explicaran els alumnes de 6è ja que el proper curs ja aniran a l'institut.
Gràcies a tots i a totes per l'esforç que heu fet per aprendre-us els contes i per mostrar ganes i entusisame a l'hora d'explicar-los als diferents cursos.
Molta sort a tots vosaltres!


Comentaris

 1. Segur que els va agradar el conte. La llegenda de sant Jordi va pasar fa molt de temps es una llegenda molt bonica i que nens que li heu explicat no savien que aixo es una llegenda tampoc sabien que existex aquesa llegenda us felicitu .

  Amand

  ResponElimina
 2. Perdo escola Cal Maiol m´havia equibocat no era la llegenda de Sant Jordi . llavorens per les nenes de 5è.

  Amand. He pensat hen coneixents amb la Nanda i el Francesc.
  Hem podeu contestar hen comentaris.
  En aquest de la Helen i en Jordi. I que en veritat hem dic Amanda

  Amand

  ResponElimina
 3. yy7yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada