FESTIVAL D'HIVERN 16: UN GRAN FESTIVAL!

Aquest ha estat el nostre últim festival d'hivern a l'escola i l'hem viscut amb molta emoció. Aquesta és la valoració que hem fet, per grups, just el dia després.



A nosaltres ens ha agradat com ballaven els petits, a l’hora de fer els pastorets estàvem molt nerviosos i quan nosaltres sortíem ens desapareixien els nervis. Enmig de la representació ens entrava el riure, però al John no li feia gràcia res per que hi havia molta gent i tenia vergonya . Quan van acabar totes les famílies ens aplaudien molt, i després vam fer la cantata.
Quan havíem acabat li van regalar un pastís gegant a la Nanda i estava molt contenta. El van repartir entre tots els nens i nenes de l’escola Cal Maiol. I quan vam acabar, vam anar  a l’escola per agafar la motxilla i anar a casa.

Ens ha agradat molt aquest dia. 

Georgina, John i Ronald.



         -----------------------------------------------------------------------


Nosaltres opinem que les narradores diuen molt poc. Haurien de tenir més guió.
També pensem  que les escales per on havíem d’entrar les fúries estaven plens de pares i  mares i ho hauríem de vigilar pel proper any.
Pensem que els personatges principals han parlat una mica fluix.
Ens va  agradar  quan van entrar les fúries i l’àngel i no ens va agradar gaire la cançó que hem cantat 5è i 6è.

Finalment ens va agrada molt l’obra,  pensem que  ho em fet molt bé i ens ha agradat molt viure aquesta experiència.

Maira, Ester i Camila.




      ----------------------------------------------------------

Escollint els papers de l’obra dels Pastorets :
Ens vam  posar molt contents i nerviosos quan ens van donar els papers; contents perquè aquell paper ens agradava molt, i nerviosos perquè ens havíem de saber tot el guió i era bastant llarg.

Durant els assajos :
Estàvem contents perquè l’escenari era molt gran i quan assajàvem quedava molt bé. A vegades no se’ns sentia bé, però la Meritxell i la Eli ens deien que pugéssim la veu i encara quedava millor.

El dia de l’obra i de la cantata :
Tot era increïble i meravellós, sentíem papallones a l’estómac. Hi havia un munt de gent, tots ens miraven, però al final l’obra va sortir genial i tots en van aplaudir molt.
Lo millor va ser que les famílies estaven allí, i que al final ens van donar xocolates i algunes piruletes en forma de caretes de whatssapp. Això per nosaltres va ser com un premi perquè ho vam fer molt bé.

Aitana, Haris i Rauan.



           ----------------------------------------------------------------------------------

El nostre grup pensem que ho hem fet molt bé però els nervis no ens deixaven parlar lent i fort. Les narradores ho van fer molt bé i estaven molt maques. Satanàs i Llucifer estaven ficats en el seu paper però ho feien una mica ràpid. Els dos pastors : Rovelló i Lluquet tenien molt clar el text però no es van seure on els tocava. Les fúries feien molta por i els que portaven les calderes sortien per un altre lloc. Per últim tenim a l’arcàngel que va entrar molt maca i va matar al Satanàs.

Tenzin, Lucía, Wara i Loubna.








Comentaris