MERCAT DE FITXATGES

El mes de gener és molt important pels equips de futbol perquè s’obre el mercat de fitxatges. Durant aquest  temps els equips incorporen nous jugadors i venen altres que no necessiten. Les decisions les prenen les juntes directives conjuntament amb l’entrenador. Els seguidors gairebé mai estàn d´acord però quan veuen que juguen bé, estan molt contents.
El Barça ja ha fet 2 nous  fitxatges: Coutinho pel que han pagat 160 milions d’euros i Yerry  Mina  amb el que s’han gastat 12 milions.
Coutinho, que és brasiler, ha vingut del Liverpool (un equip anglès) i Yerry Mina que és colombià ha vingut del Palmeiras (un equip de Brasil).
Els equips busquen allò que els falta: Coutinho va arribar lesionat però pot jugar de migcampista  perquè sap repartir bé la jugada. La seva posició natural és d’extrem esquerre però ja ha jugat de migcampista en els altres equips. Yerry Mina, finalment no va ser convocat.     
Yerry Mina juga de defensa central perquè és molt alt i defensa molt bé. És la seva posició natural així que segur que li anirà bé. El Barça, en total, s'ha gastat 172 milions d'euros en el mercat d'hivern.

Wilkins i Nizar


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada