AQUÍ NO HI HA PAPALLONES, HISTÒRIA DE TEREZIN


Dimarts 30 de gener de 2018 els nens i nenes de 5è i 6è vam anar al casinet d’ hostafrancs, a veure l’ obra de teatre Aquí no hi ha papallones. Els actors  i les actrius eren alumnes d’entre 1r d’ ESO i 2n de Batxillerat de l’ institut  Lluis Vives.

L’obra de teatre ens parlava de la situació que van viure els nens i nenes jueus que estaven tancats en el camp de concentració de Terezin durant la 2a guerra mundial. La història ens ensenyava com s’entretenien, com intentaven pensar que no estaven tancats allà... Ens van llegir poemes reals i ens van cantar cançons. Ens van ensenyar que morien per falta de aigua, menjar i a causa de malalties.

La representació ens va agradar molt. Va ser entretinguda perquè era molt interessant i ho van fer molt bé. Vam poder notar que els nois i noies estaven ficats en el paper i que s’ho havien preparat molt abans de posar-se a actuar.  És important que es facin més obres d’aquest tipus perquè ens ajuden a apropar-nos a la història i li parem més atenció que als llibres!






Comentaris