CARNESTOLTES 2018

El dia 6 de febrer va començar la setmana de Carnestoltes. 
Són uns dies  molt divertits en que ens disfressem i ens vestim de forma original. Aquest any els grans també vam fer les consignes!

El dimarts vam anar tots amb pijama va ser un dia molt alegre i els professors també es van disfressar. El dimecres ens vam fer un pentinat divertit  i va ser un dia de riure: alguns van anar amb el cabell pintat uns altres amb perruca i alguns professors amb pinces al cabell. El dijous  vam anar amb una sabata de cada i,  finalment,  va arribar el gran dia: Carnestoltes!

Divendres tots i totes podíem anar disfressats del que volguéssim.  Com cada any per la tarda és especial perquè fem la rua. Tots vam baixar al pati .Vam  sortir al carrer a començar la rua: anàvem  pel carrer Olzinelles , tots començaven a ballar i la gent ens mirava.  
Quan vam arribar a la plaça de Sants  tots vam començar a fer el ball que havíem estat preparant durant tota la setmana. Va ser molt divertit! Més tard  tots ja havien arribat a l’escola. Aleshores van començar a repartir xocolata i melindros. ESTAVA BONíSSIM !



Comentaris