"PROJECTE SEMBAZURU".

Els alumnes de 6è han estat treballant tots els dimarts des de Nadal en un projecte que es diu: Senbazuru. En aquest  projecte els nens i nenes s'han divertit molt, han fet jocs, dinàmiques i activitats. L'han fet tots els dimarts amb l'objectiu de fer un rap sobre la pau.

El tema principal del projecte és la pau, els conflictes i la violència. Dos personatges Sadako i Emmanuel, ens expliquen la seva vida i ens proposen les activitats. Tots dos van patir les conseqüències de la guerra i els conflictes als seus països. 

Sadako era una nena que era  japonesa, tenia només 2 anys de edat quan es van produir els bombardejos d'Hiroshima i Nagasaki l'agost de 1945. No va ser prop de l'explosió d'Hiroshima però al cap de 10 anys li van diagnosticar leucèmia.

Emmanuel va ser un nen que va néixer enmig de la guerra al seu país i va ser obligat a ser un nen soldat. Amb els anys s'ha convertit en un "rapero" de la pau.

En aquest projecte han participat  altres escoles d’Espanya i el món  explicant-se  allò que han anat aprenent a la seva classe. 





Comentaris