Articles d'opinió. Deures sí o deures no?


Articles d'opinió. Els deures a l'escola.

En la meva opinió els deures són dolents en el nostre nivell, primària, per diferents motius que us explicaré a continuació.

En primer lloc, els deures ens treuen el temps lliure per les tardes, especialment si tenim extraescolars. Passem tot el dia a l’escola i quan sortim necessitem jugar perquè som nens, o fer extraescolars per practicar esports o aprendre música o altres activitats artístiques. I sobre tot, hem de descansar!

No tenen sentit perquè per alguna cosa anem a l’escola. Ja anem molt temps al col·legi com perquè ens donin més feina a casa.

Els professors moltes vegades es passen posant deures. Si fos acabar un exercici o fer una redacció de tant en tant, estaria bé, però moltes vegades els professors posen tants deures que ens passem hores fent-los.

Si tenim plans els caps de setmana hem de cancel·lar-los per culpa dels deures. A vegades hem hagut de cancel·lar excursions o visites pels deures, i això afecta tota la família.

Per tots aquests motius crec que els deures són dolents.




Articles d'opinió. Els deures a l'escola.

Tenir una bona feina ens deixa viure bé.

Per això, és important estudiar i fer els deures per conèixer i entendre més coses.

Crec que estarem millor preparats per estudiar a l’ESO i poder accedir a la universitat si ens acostumem a fer els deures cada dia. 

Opino que si no fem els deures no entendríem moltes coses i només ens quedaríem amb la informació bàsica.

Jo penso que en fer els deures puc investigar, em torno més curiosa i organitzo les meves idees.

Crec que si agafem l'hàbit de fer els deures tindrem un futur millor, ja que tenir aquesta responsabilitat de fer els deures ens ajuda a ser més responsables quan siguem grans.

Per tant, fer deures ens fa ser persones responsables i millors.





Comentaris