#joemquedoacasa

#joemquedoacasa

Hola nenes i nens de 5è i 6è. Quina setmana més estranya no? Com ja us vam explicar abans de marxar, aquesta aturada que estem fent no són unes vacances ni per vosaltres ni per nosaltres. És per això que tant a 6è com a 5è us hem anat penjant una sèrie de tasques per anar realitzant durant aquests dies de confinament.

Per a trobar les feines que heu de fer només cal que aneu a les pestanyes "Activitats de 5è" i "Activitats de 6è", com fem sempre a l'escola quan anem a buscar una activitat al blog. A cada pestanya hi trobareu les activitats ordenades cronològicament, és a dir, amb l'ordre que les hem anat manant. Al començament us sortiran les més actuals, i a mesura que aneu baixant anireu veient les dels dies anteriors. A cada activitat hi ha, en negreta, el dia que les hem manat (per exemple: Dilluns 16). A partir d'aquí, només heu de seguir les instruccions.

Referent a sisè, ja veureu que en algunes activitats del blog haureu d'anar a un Drive que l'Ainoa ha creat perquè pugueu descarregar-vos material, en canvi, altres activitats les trobareu directament al blog.
Pel que fa a cinquè, algunes activitats s'hauran de realitzar al Classcraft i altres directament des del blog, en qualsevol cas trobareu les indicacions molt ben explicades. 

A més, per si teniu qualsevol dubte, hem activat un xat a la pantalla principal perquè pugueu resoldre tot el que necessiteu. Allà ens trobareu!

Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure! Ja sabeu que ens podeu enviar fotografies del que esteu fent tant al Classcraft com a ciclesuperiorcalmaiol@gmail.com

Us trobem a faltar! 


Comentaris