Novetats pel 3r trimestre!

Novetats pel 3r trimestre!

Ja hem començat el tercer trimestre i, com ja sabeu, no estem de vacances, sinó que continuem fent treballar el cervell i aprenent junts i juntes. És per això que durant aquest tercer trimestre hi haurà alguns canvis. Ja us en vam fer cinc cèntims durant la videotrucada, així doncs, les novetats del trimestre són les següents.

Cada dia de la setmana trobareu activitats d'un mestre/a diferent:


El dilluns serem l'Ainoa, el Sergi, la Cristina i la Conxita les persones que us preparem un seguit d'activitats per realitzar durant la setmana. Haureu d'entrar igualment al blog de la vostra classe i seguir les instruccions. Evidentment, als blogs de l'Aula d'Acollida i l'Aula Petita només hi hauran d'anar els nens i nenes que hi vagin quan som a l'escola. Una altra manera d'accedir-hi és als enllaços que us hem deixat sobre el xat de 6è.

Els dimarts serà l'Aleix el que us prepararà les activitats. També teniu dues maneres d'entrar al seu blog. Una serà entrant a la pàgina de la vostra classe (com cada dia) i allà us deixarem un enllaç que us hi portarà. Si no, podeu anar-hi directament mitjançant els enllaços de sobre el xat de sisè. Seguint el mateix sistema podreu accedir a les tasques d'Educació Física de l'Albert els dimecres i a les activitats de Música de la Tesa els dijous. En canvi, les propostes de Plàstica de la Nanda les trobareu els divendres als blogs de la classe.

Cada tasca l'haureu d'enviar allà on us digui cada mestre/a, o al correu ciclesuperiorcalmaiol@gmail.com

Per qualsevol dubte ens ho podeu preguntar pel xat o per correu electrònic!

Ànims a tots i a totes!

Comentaris