Després de l'èxit de la primera jornada gastronòmica (Etiòpia) en la qual vam degustar un Messer Kek, és a dir, unes llenties boníssimes, ja estem preparant les segones jornades gastronòmiques (República Dominicana) amb un Sancocho: menjar típic d'aquell pais.
Era bonisim!!!!!
ResponEliminaABRIL
Ha estat una llastima que no ho hagui probat perquè no magrada el queso
ResponEliminaABDUL
Magradat moltisim!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaALICE
A estat molt riic!!!!!!
ResponEliminaMusta
Ha estado muy bueno que rico !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaAlejo
Ha estat una llastima que portes formatge pero tenia molt bona pinta.
ResponEliminaKiru.
Estava molt bonisim!!!!!!!
ResponEliminaAlice
Estava molt bo, el millor menjar!!!!!
ResponEliminaJiaqi
Estava mol bo
ResponEliminaPaula
Estava bonissim moltes gracies per plat del meser kek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaEmil