SEGONES JORNADES GASTRONÒMIQUES

Després de l'èxit de la primera jornada gastronòmica (Etiòpia) en la qual vam degustar un Messer Kek, és a dir, unes llenties boníssimes, ja estem preparant les segones jornades gastronòmiques (República Dominicana) amb un Sancocho: menjar típic d'aquell pais. 



Comentaris

  1. Ha estat una llastima que no ho hagui probat perquè no magrada el queso

    ABDUL

    ResponElimina
  2. Magradat moltisim!!!!!!!!!!!!!!

    ALICE

    ResponElimina
  3. A estat molt riic!!!!!!

    Musta

    ResponElimina
  4. Ha estado muy bueno que rico !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Alejo

    ResponElimina
  5. Ha estat una llastima que portes formatge pero tenia molt bona pinta.
    Kiru.

    ResponElimina
  6. Estava molt bonisim!!!!!!!

    Alice

    ResponElimina
  7. Estava molt bo, el millor menjar!!!!!


    Jiaqi

    ResponElimina
  8. Estava bonissim moltes gracies per plat del meser kek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Emil

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada